Teksten fra KFS' logo
KFS vil tilbyde flere ressourcer til KFS’ere
Flere ressourcer til KFS’erne, de kan bruge i hverdagen og i deres fællesskaber. Det er en central del af den nye retning, vi har præsenteret under overskriften; ’Vi vil være mere for alle KFS’ere’. Til at stå i spidsen for det arbejde, søger vi nu en ressourcekonsulent i en nyoprettet projektstilling. Læs mere her.
 KFS vil tilbyde flere ressourcer til KFS’ere
12. marts 2024

Den seneste uge har vi under overskriften ’vi vil være mere for alle KFS’ere’ præsenteret den nye strategiske retning, vi gerne vil arbejde efter i KFS, og nogle af de konkrete tiltag, det medfører.

Det kan du læse mere om i denne artikel, hvor KFS’ formand Per Ladekjær og generalsekretær Jakob Højlund sætter ord på den overordnede retning og nogle af tankerne bag. I forlængelse af det skruer vi bl.a. op for antallet af volontører og vil fremover arbejde med volontørteams. Læs mere om det her.

Efterspørgsel efter konkrete ressourcer

Som Jakob Højlund og Per Ladekjær fortæller i ovennævnte artikel, er noget af det, der har dannet baggrund for vores nye strategiske retning, en øget efterspørgsel efter konkrete, gennemarbejdede og relevante ressourcer, som KFS’erne kan bruge i hverdagen og i deres fællesskaber. Til oplæring og udrustning i troen og i den daglige vandring med Jesus.

En efterspørgsel, der også kommer fra KFS’ere, som ikke må mødes fysisk på deres studiested, og solo-KFS’ere, der er alene på deres studiested. Disse vil på en særlig måde kunne få gavn af ressourcer, der ikke kræver en KFS-gruppe, eller at en KFS-ansat besøger studiestedet.

Den efterspørgsel vil vi gerne efterkomme – også i endnu højere grad, end vi har haft mulighed for i de seneste år. Vi vil være en større medspiller på trosrejsen; stå for mere undervisning; tilbyde flere små åndelige inputs i hverdagen; skabe rum til refleksion; give vejledning i de små og store spørgsmål, hverdagen afføder; og være til stede på nye, relevante måder – også digitalt.

Vi skal udnytte nye muligheder

Vi har det seneste år glædet os meget over at kunne tilbyde ressourcer som f.eks. ’100 dage med Bibelen’, der på en ny og kreativ måde har været med til at skabe bibelglæde gennem lettilgængelig undervisning i de bibelske skrifter.

Et projekt som dette viser nogle af de gode muligheder, der er for at tilbyde indhold og ressourcer gennem de digitale kanaler, KFS’erne i forvejen bruger. Vi tror på, at KFS også kan formidle evangeliet gennem sociale medier, og at der er nogle spændende perspektiver i at lave undervisning, refleksion og udrustning som podcast eller video. Vi skal også arbejde med, hvordan vi bruger og formidler de mange relevante og gode artikler, der skrives i Til Tro, så de kan blive til liv og tro for endnu flere.

Meget af det ovenstående har vi allerede været i gang med og taget skridt i, men vi kan se, at det arbejde trænger til at blive løftet endnu mere. Vi vil og skal være til stede dér, hvor KFS’erne er. Også digitalt.

Ny ressourcekonsulent

Alt det vil og drømmer vi om. Men det kræver også, at vi investerer i det. Derfor har vi som et led i denne satsning også oprettet en fireårig projektstilling som ressourcekonsulent, hvis primære opgave bliver at stå i spidsen for at udarbejde og producere ressourcer – i samarbejde med både KFS’ øvrige medarbejdere og ikke mindst frivillige KFS’ere.

Vi tror på, at det er en rigtig og nødvendig investering for KFS og for de KFS’ere, vi er sat i verden for at tjene, og vi glæder vi os til at udforske og udfordre vores arbejde med ressourcer i de kommende år sammen med vedkommende.

Selvom meget forandrer sig, og vi prøver nye værktøjer og veje i vores arbejde, så er sigtet – målet med alt, vi gør og er – dog stadig det samme: At ’kende Jesus og Jesus kendt’ blandt studerende.

Dét forandrer sig aldrig.

Stillingsopslag

Du kan finde jobopslaget for vores nye stilling som ressourcekonsulent her Der er ansøgningsfrist 26. april og opstart 1. august.

Bed meget gerne med for, at Gud må lede os i ansættelsesprocessen, og at denne nye satsning må blive til tro og liv for studerende.