Teksten fra KFS' logo

Uncover - undersøg det selv

Uncover er et materiale, du kan bruge til at læse i Bibelen med dine gymnasievenner eller studiekammerater. 'Undersøg det selv' er overskriften, og det fortæller meget godt, hvad det går ud på: En åben og nysgerrig undersøgelse af, hvem Jesus er, hvor alle kan være med.

Hvis du er nysgerrig og frisk på at tænke over livets store spørgsmål, vil vi gerne invitere dig til at læse Uncover sammen med nogle af dine venner.

Konceptet minder om en læseklub, hvor I læser Uncover, som – ud fra ét af evangelierne i Bibelen – er skabt til at hjælpe jer med at undersøge de historiske beretninger om Jesus. Udforsk bogens forskellige afsnit, diskutér det I læser, stil jeres spørgsmål og del jeres perspektiver på fortællingerne.

Der stilles ingen krav til, hvad I tænker om Jesus. Hverken før eller efter læsningen. Vi håber blot, at I vil være med til at undersøge, hvem han er!

Hvordan kommer jeg i gang med Uncover?

Hvordan er det lige, jeg får spurgt mine venner, om vi skal læse i Bibelen sammen? Og hvordan fungerer en Uncovergruppe egentlig?

Det kan måske virke uoverskueligt at komme i gang med en Uncovergruppe – og derfor har vi lavet en nem og hurtig håndbog, der fortæller lidt om konceptet, hvordan I kommer i gang, og leder jer godt ind i, hvordan I bruger materialet.

Den kan du finde her.

Du er også altid velkommen til at tage kontakt til enten din lokale KFS-konsulent (find dem her) eller send en mail til kfs@kfs.dk – så står vi klar til at hjælpe dig i gang.

Et hæfte og en hjemmeside til Uncovergrupper

KFS har oversat to udgivelser i Uncoverserien til dansk.

Den seneste udgivelse er en bog, som rummer Markusevangeliet sammen med et spændende studiemateriale. Markusudgaven suppleres af en hjemmeside, som du finder lige her Vi har også oversat en udgave, der rummer Johannesevangeliet. Den findes også i en engelsk udgave.

Materialet er oprindeligt udviklet til UCCF: Christian Unions, som er den britiske udgave af KFS.

Bestil materialet

Uncoverbøgerne er gratis, dog betaler du selv porto, og vi beder frimodigt om en frivillig gave på 50 kr. pr. bog for at dække de omkostninger, KFS har til tryk og produktion af bøgerne.

Du kan bestille bøgerne ved at skrive til kfs@kfs.dk. Her skal du notere, hvilken udgave og hvor mange du gerne vil have, dit navn og din adresse – eller hiv fat i din lokale KFS-medarbejder, som hellere end gerne vil hjælpe dig!