Teksten fra KFS' logo

Fyn og Trekanten

Henriette Engberg Vinkel
Konsulent for gymnasie- og studenterarbejdet i Fyn og Trekanten
henriette@kfs.dk
23 67 27 34
Henriette er konsulent for studenter- og gymnasiearbejdet i området 'Fyn og Trekanten'. Hun er ansat til opmuntre, inspirere og støtte KFS-grupper blandt studerende på videregående uddannelser og på gymnasier. Har du spørgsmål om KFS, eller sidder du og vil gerne enten starte eller være med i en KFS-gruppe på dit studiested, så er det Henriette, du skal tage fat i!
Jeppe Nathanael Guldager Hagelskjær
Volontør i Fyn og Trekanten
jngh@kfs.dk
Jeppe er volontør i området 'Fyn og Trekanten' og arbejder sammen med Sarah om at støtte op om KFS-arbejdet og -grupperne der.

Nord- og Midtjylland

Mathias Schultz Laursen
Konsulent for gymnasie- og studenterarbejdet i Nord- og Midtjylland
mathias@kfs.dk
29 90 75 85
Mathias er konsulent for studenter- og gymnasiearbejdet i KFS-området 'Nord- og Midtjylland'. Han er den, du skal tage fat i, hvis du gerne vil høre mere om KFS på dit gymnasie, hvordan KFS ser ud for studerende i Aalborg eller bare gerne vil vende nogle tanker med et andet menneske.
Tobias Malmgaard Mortensen
Volontør i Nord- og Midtjylland
tmm@kfs.dk
Tobias er volontør i Nord- og Midtjylland, hvor han er med til at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever.

Vest- og Sønderjylland

Anna Kiel Rughave
Vikarierende konsulent for gymnasie- og studenterarbejdet i Vest- og Sønderjylland
anna@kfs.dk
Imens vi undersøger, hvordan vi fremadrettet skal understøtte KFS-arbejdet i området, har vi ansat Anna Kiel i en midlertidig stilling, som sammen med vores gode volontør, Julie, skal løfte arbejdet i Vest- og Sønderjylland. Hun arbejder primært med koordinering af arbejdet sammen med Julie og studenterarbejdet i området. Tag endelig fat i Anna (studerende) og Julie (gymnasie), hvis du gerne vil høre mere om KFS i Vest- og Sønderjylland.
Julie Mølgaard Hansen
Volontør i Vest- og Sønderjylland
jmh@kfs.dk
Julie er, sammen med Jacob, volontør i Vest- og Sønderjylland, hvor de samarbejder med Anna om at støtte op om KFS-grupper og gymnasieKFS'ere i området.
Jacob Kjær Hansen
Volontør i Vest- og Sønderjylland
jkh@kfs.dk
Jacob er, sammen med Julie, volontør i Vest- og Sønderjylland, hvor de samarbejder med Anna om at støtte op om KFS-grupper og gymnasieKFS'ere i området.

Østjylland

Anders Kildahl Keseler
Konsulent for gymnasie- og studenterarbejdet i Østjylland
anders@kfs.dk
53 70 42 04
Anders er konsulent for studenter- og gymnasiearbejdet i KFS-området 'Østjylland'. Han er kun en mail eller et opkald væk, hvis du gerne vil have besøg i jeres gruppe, inspiration eller bare en snak om KFS-livet.

Østdanmark

Lars Boje Sønderby Jensen
Konsulent for studenterarbejdet i Østdanmark
larsboje@kfs.dk
31 67 87 47
Lars er konsulent for arbejdet blandt de videregående studerende i KFS-området 'Østdanmark'. Du kan f.eks. tage fat i Lars, hvis du drømmer om at starte en KFS-gruppe på dit studiested eller gerne vil vide mere om, hvordan KFS ser ud som studerende i Østdanmark. Lars er desuden ansvarshavende redaktør på studenterbladet Til Tro.
Kristina Eskildsen
Konsulent for gymnasiearbejdet i Østdanmark
kristina@kfs.dk
28 43 02 67
Kristina er konsulent for gymnasiearbejdet i KFS-området 'Østdanmark'. Kristina har fingeren på pulsen, når det gælder KFS-arbejdet på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt, så tøv ikke med at tage fat i hende, hvis du f.eks. gerne vil i kontakt med en KFS-gruppe på dit studiested. Eller måske selv starte en?
Caroline Hartmann Bernhard
Volontør i Østdanmark
chb@kfs.dk
Caroline er volontør i Østdanmark og arbejder sammen med Kristina om at støtte op om KFS-grupperne rundt omkring på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt.

Internationale studerende

David Rejkjær Knudsen
Konsulent for International Student Ministry
david@kfs.dk
+45 23 45 16 36
David arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Han har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.