Teksten fra KFS' logo

Fyn og Trekanten

Henriette Engberg Vinkel
Gymnasie- og studentersekretær for Fyn og Trekanten (barsel)
Henriette er studenter- og gymnasiesekretær for KFS-området 'Fyn og Trekanten'. I øjeblikket er Henriette på barsel, men tag endelig fat i Sarah (gymnasiearbejdet) eller Stefan (studenterarbejdet) i stedet!
Stefan Lumholdt Pedersen
Studentermedarbejder med ansvar for arbejdet blandt studerende i Fyn og Trekanten
slp@kfs.dk
50 67 10 57
Stefan er manden i front, når det kommer til arbejdet blandt studerende i området 'Fyn og Trekanten'. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan KFS ser ud for videregående studerende, gerne vil være med i en gruppe på dit studiested – eller måske være med til at starte en op?
Sarah Klejnstrup
Seniorvolontør i Fyn og Trekanten
sk@kfs.dk
Sarah er seniorvolontør i området 'Fyn og Trekanten' imens Henriette er på barsel og arbejder med at støtte op om KFS-arbejdet og -grupperne der.
Jeppe Nathanael Guldager Hagelskjær
Volontør i Fyn og Trekanten
jngh@kfs.dk
Jeppe er volontør i området 'Fyn og Trekanten' og arbejder sammen med Sarah om at støtte op om KFS-arbejdet og -grupperne der.

Nord- og Midtjylland

Mathias Schultz Laursen
Gymnasie- og studentersekretær i Nord- og Midtjylland
mathias@kfs.dk
29 90 75 85
Mathias er studenter- og gymnasiesekretær i KFS-området 'Nord- og Midtjylland'. Han er den, du skal tage fat i, hvis du gerne vil høre mere om KFS på dit gymnasie, hvordan KFS ser ud for studerende i Aalborg eller bare gerne vil vende nogle tanker med et andet menneske.
Tobias Malmgaard Mortensen
Volontør i Nord- og Midtjylland
tmm@kfs.dk
Tobias er volontør i Nord- og Midtjylland, hvor han er med til at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever.

Vest- og Sønderjylland

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Vest- og Sønderjylland
soeren@kfs.dk
60 20 66 81
Søren er gymnasie- og studentersekretær i KFS-området 'Vest- og Sønderjylland'. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.
Julie Mølgaard Hansen
Volontør i Vest- og Sønderjylland
jmh@kfs.dk
Julie er volontør i Vest- og Sønderjylland, hvor hun arbejder sammen med Søren om at støtte op om KFS-grupperne i området.

Østjylland

Østdanmark

Lars Boje Sønderby Jensen
Studentersekretær i Østdanmark
larsboje@kfs.dk
31 67 87 47
Lars er KFS-sekretær for de videregående studerende i KFS-området 'Østdanmark'. Du kan f.eks. tage fat i Lars, hvis du drømmer om at starte en KFS-gruppe på dit studiested eller gerne vil vide mere om hvordan KFS ser ud som studerende i Østdanmark. Han er desuden ansvarshavende redaktør på studenterbladet Til Tro.
Kristina Eskildsen
Gymnasiesekretær i Østdanmark
kristina@kfs.dk
28 43 02 67
Kristina er gymnasiesekretær i KFS-området 'Østdanmark'. Kristina har fingeren på pulsen, når det gælder KFS-arbejdet på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt, så tøv ikke med at tage fat i hende, hvis du f.eks. gerne vil i kontakt med en KFS-gruppe på dit studiested. Eller måske selv starte en?
Caroline Hartmann Bernhard
Volontør i Østdanmark
chb@kfs.dk
Caroline er volontør i Østdanmark og arbejder sammen med Kristina om at støtte op om KFS-grupperne rundt omkring på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt.

Internationale studerende

Lisa Rom Boye
KFS-sekretær for International Student Ministry
lisa@kfs.dk
61 71 30 05
Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Uncover – At læse i Bibelen med sine venner