Teksten fra KFS' logo

KFS søger 3 volontører

Brænder du for at tale med gymnasieelever om Jesus? KFS søger fra 1. august 2024 til 31. maj 2025 tre volontører, der vil arbejde for, at studerende på gymnasiale uddannelser i Danmark bliver engageret i at gøre Jesus kendt på deres studiesteder. Stillingerne er på fuld tid.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver er at være leder, inspirator og samtalepartner for studerende på gymnasiale uddannelser. Dette sker i tæt samarbejde med områdets KFS-sekretær. Desuden vil du få tildelt landsdækkende opgaver fx i forbindelse med KFS' lejre.

KFS' profil

KFS er en studenterbevægelse, hvis mission er, at studerende må kende Jesus og gøre ham kendt. Derfor opmuntrer vi studerende på gymnasiale og videregående uddannelser til at leve som synlige kristne på deres studiested, læse i Bibelen sammen og bede for deres medstuderende.

KFS bygger på et luthersk bekendelses- og værdigrundlag med Jesus, nåden, Bibelen og troen som centrale fokuspunkter i forkyndelse og undervisning, og vi ønsker at oplære studerende til at følge Jesus og tjene ham dér, hvor han har sat dem – blandt deres medstuderende.

Din profil

Du mener, at studerende har brug for Jesus. Du har mod på at investere dine evner og nådegaver i en oplærende og evangeliserende tjeneste. Du har afsluttet en gymnasial uddannelse og gerne et bibelskoleophold. Du identificerer dig med KFS’ profil.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en tjeneste i Odense eller Aalborg for og med gymnasieelever, som er kendetegnet ved masser af kompetent med- og modspil fra frivillige og kolleger. Tjenesten kommer til at ske i samarbejde med KFS-konsulenten i byen og en anden volontør.

I Odense er der allerede én volontør på plads til det kommende skoleår, og du kommer til at arbejde meget med vedkommende, foruden KFS-konsulenten.

I Aalborg vil der være mulighed for at gå sammen som vennepar og søge stillingen.

Til støtte for din personlige og åndelige modning, udvikling og udrustning tilbyder vi kollegialt fællesskab med KFS' cirka 23 ansatte og områdets KFS-konsulent som medvandrer.

Lønnen er pt. 10.200,00 kroner/måned + tillæg for hjemmekontor, telefon, pc og internet. Der må påregnes arbejde på aftener og i weekender.

Den ene stilling er, som anført, med bopæl i Aalborg og den anden er med bopæl i Odense (i begge byer finder man selv egnet bolig).

Ansøgningsfrist

Der bliverløbende ansøgning, samtaler og ansættelse frem til 30. april 2024.

28. april er sidste ansøgningsfrist.

Om nødvendigt kan samtaler ske online på Teams efter aftale med generalsekretær, Jakob S. Højlund.

Ansøgning sker i form af udfyldt ansøgningsskema.

De sidste samtaler finder sted den 30. april 2024 på KFS-centret i Ødsted ved Vejle.

Yderligere oplysninger og ansøgningsskema

Yderligere oplysninger om stillingen og ansøgningsskema fås hos generalsekretær Jakob S. Højlund, tlf. 42 25 66 02, e-mail: jakob@kfs.dk