Teksten fra KFS' logo

KFS' tilmeldingsside

Her kan du tilmelde dig de forskellige lejre og andre events, vi afholder i KFS. Det foregår ved, at du følger linket til den lejr eller begivenhed, du gerne vil tilmelde dig, og udfylder blanketten der.

Bevæget

BEVÆGET er en helt ny sommerlejr for gymnasieelever og sabbatister med fokus på sport og tro. Der bliver mulighed for flere forskellige former for sport og udeliv. BEVÆGET er for dig, der ikke vil sidde stille. Om du er øvet eller nybegynder, eller om du har meget kendskab til tro eller bare er nysgerrig – så er BEVÆGET for dig!

Arrangører: KFS og KRIK (Kristen Idrætskontakt)

Læs mere her: Facebookbegivenhed

Pris: 200 kr. (75 kr. for medlemmer af både KFS og KRIK – læs mere om KRIK og bliv medlem her: KRIK)

Tilmelding for medlemmer af KFS + KRIK: Tilmelding

Tilmelding uden rabat: Tilmelding

Ly

Kom med på KFS’ lejr for videregående studerende! Hvordan bliver man klar til at starte på sit nye studie? Eller til at tage fat på et nyt studieår? Du tager med på KFS’ Studielivskonference! Her kan du få ladet op og blive klar til at tage fat på det nye studieår. Vi skal reflektere over vores liv og det seneste studieår og kigge fremad mod det næste. Vi skal være sammen i bøn, lovsang og forkyndelse, og der vil være tid til fællesskab med Gud og hinanden.

Læs mere: Facebookbegivenhed

Tilmelding - medlemmer: Tilmelding

Tilmelding - uden rabat: Tilmelding

Assist

Glæd dig til d. 1-7. juli 2024, hvor der igen er Assist lejr i Hillerød. Lejren arrangeres og afvikles i samarbejde mellem Grønnevang kirke, KFS og lokale beboerforeninger. Det er en uge, hvor bøgerne er lagt på hylden og i stedet erstattet af hækklipper, lugekniv eller malerpensel.

Læs mere: Assist

Tilmelding: Tilmelding

Bliv medlem af KFS

Ønsker du at blive medlem af KFS, kan du gøre det lige her, hvor du også kan læse mere om, hvad det går ud på, og hvilke fordele der i det for dig og KFS.