Teksten fra KFS' logo

KFS' tilmeldingsside

Her kan du tilmelde dig de forskellige lejre og andre events, vi afholder i KFS. Det foregår ved, at du følger linket til den lejr eller begivenhed, du gerne vil tilmelde dig, og udfylder blanketten der.

Kvindeli'

Velkommen til Kvindelig, en KFS lejr for alle piger, der er i gang med gymnasiet eller som har sabbatår! I denne weekend vil der være en masse godt input til os som piger på både personligt, ledelses og åndeligt basis. Vi har inviteret en masse gode kvinder fra det danske kirkeland som glæder sig rigtig meget til at komme forbi.

Læs mere her: Facebookbegivenhed

Tilmeld dig her: Tilmelding

Bevæget

BEVÆGET er en helt ny sommerlejr for gymnasieelever og sabbatister med fokus på sport og tro. Der bliver mulighed for flere forskellige former for sport og udeliv. BEVÆGET er for dig, der ikke vil sidde stille. Om du er øvet eller nybegynder, eller om du har meget kendskab til tro eller bare er nysgerrig – så er BEVÆGET for dig!

Arrangører: KFS og KRIK (Kristen Idrætskontakt)

Læs mere her: Facebookbegivenhed

Tilmeld dig her: Åbner snart

Ly

Kom med på KFS’ lejr for videregående studerende! Hvordan bliver man klar til at starte på sit nye studie? Eller til at tage fat på et nyt studieår? Du tager med på KFS’ Studielivskonference! Her kan du få ladet op og blive klar til at tage fat på det nye studieår. Vi skal reflektere over vores liv og det seneste studieår og kigge fremad mod det næste. Vi skal være sammen i bøn, lovsang og forkyndelse, og der vil være tid til fællesskab med Gud og hinanden.

Tilmeld dig her: Tilmelding

Bliv medlem af KFS

Ønsker du at blive medlem af KFS, kan du gøre det lige her, hvor du også kan læse mere om, hvad det går ud på, og hvilke fordele der i det for dig og KFS.