Teksten fra KFS' logo

De formelle dokumenter

I en hver organisation er der nogle helt formelle dokumenter, det er vigtigt at kende, godt at have styr på og nødvendigt at placere et sted. Lige her finder du bl.a. KFS' vedtægter (vores grundlov) og KFS' privatlivspolitik'.

KFS' Vedtægter

Her finder du KFS’ vedtægter, som sidst blev redigeret på KFS’ generalforsamling d. 10. april 2022

Vedtægterne er en bindende formulering af det, vi virkelig vil holde fast i.

Det er KFS’ grundlov. Det er det, der ligger til grund for alle de aktiviteter, vi har.

Her står blandt andet, at vores arbejde skal bygge på, at de bibelske skrifter er Guds inspirerede, fuldt troværdige og urokkelige ord, og at vi anser den danske Folkekirkes evangelisk-lutherske bekendelse, som sand og forpligtende tolkning af de bibelske skrifter. Det er det fundament, vi står på, og som vi til alle tider arbejder ud fra.

Der står også, hvad vores formål er, hvordan og hvilken indflydelse du får som medlem, hvordan vores generalforsamlinger skal foregå, og alle mulige andre ting, der tilsammen er med til at sætte en retning for det arbejde, KFS står for som organisation og forening.

Klik på filen herunder, hvis du er interesseret i at læse vedtægterne.

Vedtægter for KFS: Vedtægter for KFS

KFS' privatlivspolitik

(eller hvordan vi behandler dine data)

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kfs@kfs.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

kfs.dk ejes og publiceres af:

KFS | Plads til mening

Adresse: Ribevej 71, 7100 Vejle

Email: kfs@kfs.dk

Tlf.:35 43 82 82

MobilePay: 700800

Reg.nr. /kontonr. 4597 - 0004054954

CVR-nr. 51 02 71 16