Teksten fra KFS' logo
KFS’ nye sekretariatsleder er fundet: Byd velkommen til Frederik Hauge
1. marts starter Frederik Hauge som ny sekretariatsleder i KFS. Efter mange år som frivillig i både det lokale arbejde og i KFS’ bestyrelse glæder han sig nu til at få en hverdag med KFS og til at tjene ind i KFS’ mission: ’At kende Jesus og gøre Jesus kendt’ blandt studerende.
KFS’ nye sekretariatsleder er fundet: Byd velkommen til Frederik Hauge
30. januar 2024

Det er et velkendt ansigt, der lander i KFS, når vi den 1. marts kan byde Frederik Hauge velkommen som ny sekretariatsleder. Han har siddet med i KFS’ bestyrelse i de seneste år, været en tur omkring LTC, talt om åndsfrihed på vores lejre og tjent i et hav af andre frivillige KFS-opgaver gennem tiden.

Derfor glæder KFS’ generalsekretær, Jakob Højlund, sig også over, at KFS nu kan sige velkommen til Frederik Hauge:

”Vi er meget taknemmelige for, at vi kan byde Frederik velkommen i KFS! Han er jo et kendt ansigt efter mange frivillige opgaver, de seneste år særligt i bestyrelsen – så nu ser vi frem til at få ham med helt ind i maskinrummet. Frederik har nogle skarpe organisatoriske evner, et fantastisk humør og en passioneret brand for KFS og vores mission, som vi glæder os til at bringe i spil til glæde for KFS og KFS’ sekretariat.”

En unik indsigt i et KFS midt i store forandringer

Som sekretariatsleder i KFS bliver det Frederik Hauges opgave at have det organisatoriske og økonomiske overblik i KFS, ligesom han også skal lede KFS’ sekretariat, der bl.a. varetager lejrplanlægning, fundraising, økonomi og kommunikation. Derudover bliver Frederik Hauge også lejrchef for KFS’ store nationale lejre, Påskelejr og Discipeltræf.

I en tid med mange forandringer i KFS understreger Jakob Højlund styrken i, at den vigtige opgave som sekretariatsleder er landet hos netop Frederik Hauge:

”KFS står midt i nogle historiske forandringer, hvor vi har lukket LTC og på mange måder skal gentænke, hvordan KFS skal se ud i fremtiden. Derfor er vi også helt overbeviste om, at det bliver en kæmpe styrke for KFS og arbejdet i sekretariatet, at vi med Frederik får en sekretariatsleder, der træder ind i den her vigtige opgave med en stor forståelse for KFS’ arbejde og en unik indsigt i de store og svære beslutninger, der er blevet truffet i den seneste tid.”

Fire hurtige til Frederik Hauge

Men hvem er det egentlig, Frederik Hauge er? For at blive klogere på det, har vi stillet ham fire hurtige spørgsmål, som du kan læse med på her:

Kort præsentation: Hvem er du?

Jeg hedder Frederik Mukai Hauge, bor i Rækker Mølle i Vestjylland sammen med min skønne hustru Louise og vores to dejlige piger. Jeg blev færdiguddannet i Kristendom, Kultur og Kommunikation i 2022 og har det sidste halvandet år arbejdet som forenings- og netværkskonsulent i Børne- og UngdomsOase.

Hvad har KFS betydet for dig?

KFS har, siden jeg begyndte i gymnasiet tilbage i 2010, haft en stor plads i mit hjerte. Derfor har jeg også været aktiv i KFS på mange forskellige måder; været på LTC, siddet som formand for Aarhus KFS, været en del af KFS’ bestyrelse og haft et hav af forskellige roller på KFS’ lejre.

Det, som altid har drevet mig, er det gode fællesskab og ikke mindst visionen om at ’kende Jesus og gøre ham kendt’ blandt studerende. For mig at se er det her dobbelte fokus noget af det, KFS altid har været gode til: At vi både vil kende vores Gud og frelser endnu mere, men at vi samtidig også – gennem ord og handling – lever i ønsket om at gøre ham kendt i vores studiehverdag blandt klassekammerater og medstuderende.

Hvad glæder du dig til i arbejdet som sekretariatsleder?

Jeg glæder mig til at skulle arbejde med på KFS’ og KFS’ernes visioner og drømme som sekretariatsleder og at være en del af et stærkt team, hvor vi sammen skal spille alle vores gode KFS-konsulenter, volontører og frivillige gode.

Efter mange år som frivillig og i bestyrelsen ser jeg også frem til at have en hverdag med KFS og opleve alle de gode ting, som sker på uddannelsesstederne ude i landet og se, hvordan KFS’ mission bliver udlevet rundt omkring. Og så ser jeg frem til at fyre den af på Påskelejr og Discipeltræf sammen med en stærk komité og en masse frivillige.

Hvad glæder du dig til at bidrage med ind i KFS-arbejdet?

Jeg glæder mig til at bidrage med al min viden, erfaring og netværk, som jeg har opbygget gennem mange år som frivillig i KFS og i min tid i Børne- og UngdomsOase. Og så glæder jeg mig til samarbejdet med Dansk Ungdoms Fællesråd, som jeg ser som en vigtig partner for KFS i forhold til at skabe gode forhold for KFS og KFS’erne på studiestederne.

Frederik Hauge starter som sekretariatsleder i KFS 1. marts.

Vær meget gerne med til at bede og takke for Frederik Hauge og den tjeneste, han træder ind i.