Teksten fra KFS' logo
De tre første volontører er klar: Mød dem her!
Clara, Maiken og Iben. Det er de tre gode KFS'ere, vi har glædet os til at præsentere som vores nye volontører efter sommerferien. Men de kommer ikke til at være de eneste! Læs mere i artiklen.
De tre første volontører er klar: Mød dem her!
7. marts 2024

Clara Kjær Jensen – Volontør i Østdanmark

Hej!

Mit navn er Clara, jeg er 21 år og kommer fra Vestjylland. Jeg har, siden jeg blev student fra STX i 2022, haft sabbatår, hvor jeg har suset rundt mellem rejser, arbejde og et højskoleophold på LMH. Lige nu sidder jeg i Vietnam og glæder mig meget over at skulle være KFS-volontør i Østdanmark snart.

Da jeg gik på gymnasiet, var jeg en del af en stor KFS-gruppe og oplevede, hvor stort og givende det er at være sammen om troen i hverdagen. Jeg håber at kunne bidrage til, at I også må få den samme oplevelse.

Jeg brænder for, at snakken om Jesus bliver god, kærlig og ærlig, og at den bliver sat på dagsordenen i det danske studieliv – og jeg glæder mig meget til at arbejde for, at det sker!

Jeg glæder mig rigtig meget til lære jer KFS’ere at kende, at opleve jer kende Jesus og arbejde sammen med jer for, at Jesus bliver gjort kendt blandt endnu flere!

Vi ses!

Iben Marie Lousdal – Volontør i Østdanmark

Hej KFS’ere

Jeg hedder Iben, jeg er 21 år, og jeg skal være jeres nye volontør i Østdanmark efter sommerferien. Og jeg glæder mig!

Jeg glæder mig til at lære jer at kende og at bruge en helt masse af min tid sammen med jer. Jeg glæder mig til at høre om de ting, der er vigtige for jer, og til at begejstres med jer, overraskes eller lære nye ting af eller med jer.

Jeg glæder mig til at lave KFS med jer, og jeg håber, at vi sammen kan gøre KFS til et nice sted at være! Jeg synes Jesus er herlig, men han kan også af og til være en svær størrelse! Derfor håber jeg også, at jeg i KFS kan være med til at gribe nogle af de spørgmål, I har brug for at få stillet og nogle af de snakke, der er brug for at blive taget.

Jeg er oprindeligt fra Aulum i Jylland, så jeg kommer langvejs fra og håber derfor, at I vil byde en jyde som mig velkommen hos jer på Sjælland. Efter sommerferien går jeg i gang med mit 3. sabbatår. De første to er blevet brugt på hhv. KFS’ højskole LTC og derefter et år som volontør på Djurslands Efterskole.

Jeg holder af at bruge min tid på at strikke (eller være kreativ på andre måder), bruge tid med mine venner og hvad end jeg kan finde på af andet spas. Resten af, hvad der er at sige om mig, må I finde ud af, når vi mødes til sommer.

Vi ses!

Maiken Terp Legarth – Volontør i Fyn og Trekanten

Hejjj skønne KFS-ere!

Jeg hedder Maiken og har fået det kæmpe privilegie at skulle være jeres KFS-volontør i Fyn og Sydjylland efter sommerferien. I aner ikke, hvor meget jeg glæder mig! Til at lære jer at kende, til at hygge totalt igennem og til at snakke en masse om tro og livets store spørgsmål.

Til sommer bliver jeg student fra Tørring Gymnasium, hvor KFS har haft stor betydning for mig. KFS har givet mig et frirum med plads til at snakke om tro og liv. Jeg tror, at vi som KFS’ere har en helt særlig opgave i at vidne om Jesus, og at vi sammen som KFS-grupper kan opmuntre hinanden til at pege på Jesus. Jeg håber, at jeg kan være med til at opmuntre jer i det og dele KFS’ vision med jer.

Jeg er 18 år, bor i Herning og elsker KFS! Derudover nyder jeg at strikke, være kreativ og lave random grineren ting. Og så elsker jeg mennesker og jeg elsker i den grad at snakke med mennesker!

Jeg glæder mig så meget til at møde dig!

Vi ses!

---

Skal du med på holdet?

Læs mere her.