Teksten fra KFS' logo
David siger farvel i Grønland
Med udgangen af december må vi desværre vinke farvel til David, der har valgt at opsige sin stilling som KFS-sekretær i Grønland. Det gør vi med stor ærgrelse, men også med fuld forståelse for den svære beslutning, David har truffet. I det nye år vil KFS i samarbejde Luthersk Mission arbejde videre med nye tiltag for arbejdet i Grønland.
David siger farvel i Grønland
18. december 2023

Med udgangen af december må vi desværre vinke farvel til David, der har valgt at opsige sin stilling som KFS-sekretær i Grønland. Det gør vi med stor ærgrelse, men også med fuld forståelse for den svære beslutning, David har truffet, fortæller generalsekretær, Jakob Højlund:

”Under svære betingelser har David givet det et rigtig godt skud i Grønland siden opstarten i oktober, og jeg og vi i KFS er meget taknemmelige for hans indsats og den tid, han har tjent der. Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt, at det stopper her, men vi har også fuld forståelse for den svære beslutning, David har truffet, og ønsker ham rig velsignelse over det, Gud nu har i støbeskeen for ham.”

David sender her en sidste hilsen hjem:

”Jeg er glad og taknemmelig for at have fået lov til at holde med på KFS-fanen i Grønland. Desværre er jeg blevet nødt til at give slip på fanen, de studerende og frivillige i KFS Grønland – og det før tid. Det er jeg ærgerlig og ked af det over.

Det er altid trist, når ens umiddelbare håb ikke bliver til virkelighed, men i livet som troende må vi midt i det sætte vores tillid til den Gud, i hvis hænder vi alle er. Derfor takker jeg desværre af som sekretær alt for hurtigt, men mit håb er stadig stort for KFS i Grønland!”

I det nye år vil KFS i samarbejde Luthersk Mission arbejde videre med nye tiltag for arbejdet i Grønland. Hjertet for Grønland banker stadig, og vi glæder os til at se, hvordan Gud vil bruge os i sit arbejde der.

Bed meget gerne med for David, KFS Grønland og for alle studerende i Grønland.