Teksten fra KFS' logo
Christian skal opmuntre og motivere KFS'ere til at læse i Bibelen – byd ham et stort velkommen!
Min drøm og mit håb for stillingen er, at Jesus vil bruge den til at opmuntre og motivere KFS’ere til at læse i Bibelen, stole på Gud og turde fortælle studiekammerater om evangeliet." I dette halvår skal Christian Østergaard Jacobsen arbejde som Uncovervolontør i KFS. Men hvad er Uncover egentlig for en størrelse? Og hvem er Christian? Det fortæller han meget mere om lige her.
Christian skal opmuntre og motivere KFS'ere til at læse i Bibelen – byd ham et stort velkommen!
4. januar 2023

Hej KFS!

Kort, inden du bliver træt af at læse. Jeg hedder Christian og skal arbejde med Uncover i Danmark. Det handler om at læse i Bibelen med sine venner, der ikke kender Jesus endnu, så de kan møde Ham. Det bliver fantastisk! Hiv endelig fat i mig. Kontakt står nederst…

Og så den lidt længere udgave. Mit navn er Christian Østergaard Jacobsen, og jeg skal være Uncovervolontør i KFS dette halvår. Det er jeg enormt begejstret over, og jeg ser sådan frem til at snakke med jer skønne KFS’ere om Jesus, og hvordan vi deler jordens vigtigste budskab med vores studiekammerater. Jeg er 22 år og flytter snart fra eventyrets by, Odense, til smilets by, Århus. Det ser jeg frem til!

Jeg har i mine sabbatår brugt tid med volontørarbejde i Grønland og Brasilien, der blandt andet handlede om at tale med andre om Jesus. Derudover har jeg været på LTC i 21/22 – det kan varmt anbefales! Jeg er vældig glad for musik, natur, eventyr og livsnyderi. KFS har været mig på hjerte i hele min gymnasietid og siden hen, så jeg er meget taknemmelig for muligheden for at give noget af det tilbage, jeg har fået.

Min drøm og mit håb for stillingen er, at Jesus vil bruge den til at opmuntre og motivere KFS’ere til at læse i Bibelen, stole på Gud og turde fortælle studiekammerater om evangeliet, så vores venner, der ikke kender Jesus endnu, må få lov til at møde ham og blive taget imod af ham. Begge dele tror jeg faktisk, vi kan få lov til at opleve gennem Guds ord – Bibelen. Jesus ønsker at tale til alle mennesker der. Også dem, der ikke har mødt ham endnu.

Derfor er jeg meget begejstret for Uncover, der er et materiale til ’åbent bibelstudie´. Konceptet er enkelt men rigtig godt; En gruppe kammerater af forskellig tro og overbevisning mødes om at læse et kapitel eller to i et af evangelierne og har derefter en ligeværdig dialog om nogle spørgsmål dertil – hjertens gerne med en kande kaffe på bordet. Det kunne passende kaldes en bogklub om Bibelen.

Der, hvor Uncover kan noget særligt, er i den frihed og åbenhed, materialet er med til at skabe. Det lægger nemlig op til, at de(n) kristne i gruppen ikke skal komme med alle svarene, men derimod kan blive sat fri til at undre sig og være på vej. Det samme gælder de, der ikke kender Jesus endnu, som får en unik mulighed for at være nysgerrige på jordens mest solgte bog sammen med nogle venner. Uncovers slogan er “See for yourself”, hvilket opsummerer formålet rigtig godt.

Jeg tillader mig at drømme stort: Jeg håber og tror på vækkelse i Danmark. Det gør jeg, fordi flere og flere unge er nysgerrige på spiritualitet og tro, og fordi mange kæmper med ensomhed og oplever problemer med selvværd osv. Det er alt sammen noget, Gud har en ting eller to at sige til. Og fik jeg nævnt, at Helligånden har kraften og viljen til at tale til mennesker og pege dem i retning af Jesus? Særligt gennem Guds ord.

Jeg håber, I deler ønsket om at se mennesker møde Guds kærlighed for første gang og at dele evangeliet med dem. Hvis I er nysgerrige på noget af det ovenstående og har lyst til at høre mere om Uncover eller andet, der kunne have noget med at snakke om tro at gøre, vil jeg enormt gerne høre fra jer! Jeg er her for jer KFS’eres skyld.

I kan kontakte mig på coej@kfs.dk. Jeg vil hjertens gerne komme og besøge jeres KFS-gruppe, ringe sammen med jer til en god snak eller andet. Tøv ikke med at give lyd!

Hvis I allerede har en Uncovergruppe, vil jeg også gerne høre fra jer. Jeg vil nemlig meget gerne bede for jer.