Teksten fra KFS' logo
Byd velkommen til Henriette – KFS' nye praktikant i Østjylland
Når kalenderen rammer foråret 2023 får KFS og KFS'erne i Østjylland også glæden af Henriette, der skal være i praktik! Hun læser 3K på Diakonhøjskolen i Aarhus og glæder sig til at se sin faglighed og branden for Jesus gå op i en højere enhed!
Byd velkommen til Henriette – KFS' nye praktikant i Østjylland
28. november 2022

I foråret får KFS og KFS’erne i Østjylland glæden af Henriette Kiel Svejgaard, der har fået mulighed for at bruge et semester i praktik hos KFS. Hun skal bl.a. være med til at arrangere eventugen ’TÆNK’, der kommer til at foregå den 14. - 16. marts, og arbejde med kommunikation og frivillighed.Mød Henriette her, hvor hun bl.a. fortæller lidt mere om, hvorfor det giver rigtig god mening for hende at bruge et semester hos KFS (og hvad 3K er for en størrelse)!

Ny praktikant i KFS!

Mit navn er Henriette Kiel Svejgaard, jeg er 24 år, bor på Langenæs i Aarhus med min mand Andreas og til daglig læser jeg på den tværprofessionelle professionsuddannelse 3K – Kristendom, Kultur & Kommunikation. Jeg glæder mig til at være praktikant i KFS til foråret!

Henriette, hvorfor vil du gerne i praktik i KFS?

Jeg vil gerne være praktikant i KFS i Aarhus, fordi jeg har på fornemmelsen, at det kan blive nogle meget interessante og lærerige måneder. Kommunikation, events og frivillighed er nogle af de temaer, jeg finder spændende på min uddannelse, og som jeg hører, KFS i Aarhus også kan bruge flere hænder til. KFS er sådan en organisation, der gør så meget godt og har så mange indsatser og initiativer. Jeg vil gerne prøve lidt forskelligt af og kan også bidrage med forskellige ting qua det tværprofessionelle i min uddannelse. Jeg brænder for, at Jesus Kristus formidles til unge studerende, og lige netop det gør KFS. Derfor tror jeg vision og evner kan gå op i en højere enhed her. 

Hvorfor læser du 3K?

Jeg læser 3K, fordi jeg ønsker at arbejde med det tværfaglige og professionelle i og/eller med missionsorganisationer. Uddannelsen ruster på flere forskellige måder gennem de fem linjer: pædagogik, organisation og ledelse, kommunikation, kristendom og religionsforståelse – og kulturfaget binder det hele sammen. Jeg synes, det er superspændende at få lov til at have en bred faglighed, og det giver mig mulighed for at se mig selv i mange forskellige typer jobs i fremtiden. Den helt store drøm er at arbejde i udlandet for en kirkelig organisation eller lignende, der har brug for hjælpen.

Hvad kan du godt lide at lave, når du ikke studerer?

Studiet fylder ikke det hele i mit liv, for jeg er rigtig glad fo at ses med venner, bruge tid i naturen, opdage ny musik, læse opbyggelige bøger og gøre brug af nogle af de kulturelle tilbud i byen. Derudover er jeg også engageret i Aarhus Bykirke og arbejder i et sekretariat på Aarhus Universitet.