Teksten fra KFS' logo
Byd et STORT velkommen til den nye KFS-sekretær i Grønland: David Rejkjær Knudsen
Kærlighed ved første blik. Sådan beskriver David Rejkjær Knudsen sit forhold til KFS, og den kærlighed tager han nu med sig til Grønland, når han til august starter som ny KFS-sekretær. Sammen med de grønlandske studerende skal han i det kommende år bygge videre på det gode arbejde, Sara og Filip har løbet i gang, og tage nye skridt i at finde ud af, hvordan KFS ser ud på grønlandsk. Mød David her!
Byd et STORT velkommen til den nye KFS-sekretær i Grønland: David Rejkjær Knudsen
13. juni 2023

Jeg hedder David, er 27 år og bliver bachelor i teologi fra Københavns Universitet denne sommer.

Min kærlighed for KFS startede ved "første blik". Første dag i gymnasiet blev jeg opfordret til at tage del i KFS-gruppen i Hillerød, og siden da har jeg nydt godt af, hvad KFS kan og arbejder for; at kende Jesus og gøre Jesus kendt. Først i gymnasiet, siden som "sabbatist" og senest som studerende. KFS har formået at skabe enormt meningsfulde fællesskaber for mig, hvor den gode samtale om liv og tro ikke er langt væk, samtidig med at der altid er plads til sjov og spas. Det vil jeg gerne give videre!

Efter 11 år som deltager, er jeg virkelig taknemmelig og fyldt med en enorm glæde over, at jeg nu kan få lov til at arbejde side og side med gymnasieelever og studerende i Nuuk om KFS. Jeg ser frem til at dele liv og tale om tro og uddannelse. At grine og græde. Og at have et fællesskab om Jesus sammen, som vi må invitere andre til også at tage del i! Det bliver så spændende at lave KFS sammen med jer KFS’ere i Grønland, så det passer til jeres liv og hverdag, og jeg håber at få lov til at opleve og lære mere om jeres kultur, traditioner – og måske også lære lidt grønlandsk.

Min mor boede et par år i Grønland som barn, så jeg har hørt historier fra min mor om den tid, og senest er min søster flyttet til Sisimiut i Grønland. Hende har jeg besøgt og set med egne øjne, hvor pragtfuld Grønland er; et stærkt og venligt folk, der har let til grin, samt en vidunderlig natur!

Men jeg har så meget mere at lære, og det ser jeg også frem til! KFS har været i Grønland i snart fire år, og jeg er beæret over at få lov til at være med i det videre arbejde. Så endnu flere i Grønland kan få lov til at nyde godt af et kristent fællesskab indenfor uddannelsesverdenen og måske fortælle en lignende historie om KFS, som mig.

David starter som KFS-sekretær i Grønland i midten af august og er i udgangspunktet ansat frem til næste sommer. Han kan fra ansættelsens start fanges på david@kfs.dk.