Teksten fra KFS' logo
LTC siger 'på gensyn'
Der bliver ikke noget nyt LTC-hold efter sommerferien. Det er den ærgerlige virkelighed, vi nu skal forholde os til, og som Peter Leif, forstander på LTC, fortæller mere om her. Men en ting er sikkert: vi siger ikke farvel men 'på gensyn'.
 LTC siger 'på gensyn'
25. juni 2023

Tingene går ikke altid som planlagt og håbet. Det mærker vi særligt på LTC lige nu, for vi har ikke nok elever til at kunne starte op med et hold til efteråret 2023. Det er virkelig en ærgerlig situation at stå i, for vi havde glædet os sammen med dem, der var tilmeldt, til at følges ad det kommende år. Men når det nu er sådan, tingene er blevet, så vil vi også udnytte tomrummet til at nytænke og forbedre.

Kigger vi bagud må vi konstatere, at siden corona skabte ravage for os alle sammen, har der været meget vekslende søgning til LTC. Hvad det skyldes, kan vi gøre os mange løse tanker om, men det er straks sværere at pege på noget helt specifikt, vi bare kan ændre med et snuptag. Det, vi allerede ved, er dog, at vi i hvert fald ikke kan fortsætte i samme spor som hidtil. Det er situationen for alvorlig til.

Men der er også gode ting at få øje på i bakspejlet, for også de elever, der har været på LTC de seneste år, har været begejstrede for opholdet og er vokset og modnet både åndeligt og menneskeligt, og de er nået ud til mange tusinde gymnasieelever med evangeliet.

Derfor er det et broget billede, vi har af situationen: Glade elever og sparsom søgning.

Vi vil nu i første omgang bruge efteråret 2023 på at analysere situationen og arbejde på, hvordan LTC kan nytænkes, sådan at KFS’ mål om at ”kende Jesus og gøre Jesus kendt” bliver ved med at sætte sig i marven på flere og flere – også gennem et LTC-ophold.

LTC er en relativt ung skole – blot 33 år – så vi har livet foran os. Siden starten i 1990 er LTC’s koncept kun blevet gennemgribende forandret én gang (i 2006), så derfor har det også ligget som en opgave i den nærmeste fremtid at vende alle sten og lave et nyt koncept, der matcher nutidens behov og fastholder KFS’ formål. Derfor er vi allerede godt i gang med at udforme en proces, hvor vi får afdækket, analyseret, tænkt, talt, lyttet, leget og derigennem når frem til fremtidens LTC. Har du indspark til processen, må du meget gerne kontakte undertegnede .

Vi er i Herrens hænder, og Hans planer går ikke i vasken. Gud har nu velsignet KFS og LTC i årtier, og vi tror på, at LTC stadig kan spille en rolle i KFS’ mål om at 'kende Jesus og gøre Jesus kendt'.

Derfor vil vi også sige: På gensyn!

Og husk os meget gerne i forbøn.