Teksten fra KFS' logo
LTC kører videre – også uden et forårshold
En gang i mellem skal man tage en chance. Det gjorde LTC med lanceringen af et forårshold til januar, men rekrutteringstiden og -grundlaget var desværre for spinkelt i denne omgang. Nu ser LTC og KFS i stedet frem mod det, der hele tiden har været det store mål: Udviklingen af et nyt LTC-koncept, som bliver præsenteret til januar.
LTC kører videre – også uden et forårshold
25. juni 2023

Når man udvikler noget nyt, skal der også tages chancer og laves forsøg med nye tiltag. Det gjorde LTC med lanceringen af 'foråret 24' på LTC. Et koncentreret ophold med fuld fokus på at ville 'kende Jesus og gøre Jesus kendt' på danske studiesteder kombineret med en spændende togrejse ned gennem Europa til Montenegro for at besøge og være en del af kristent studenterarbejde i andre lande.

Det forsøg, kom LTC desværre ikke i mål med, fortæller Jakob Højlund, generalsekretær i KFS, men den store proces med at nytænke LTC kører stadig som planlagt:

”Da det blev klart, at vi ikke fik et LTC-hold til indeværende skoleår, 2023-24, blev der sat gang i en større proces for at udvikle et nyt LTC-koncept. Undervejs i processen besluttede vi, at vi ville forsøge noget helt nyt i LTC-sammenhæng: at starte et rent forårshold på LTC, altså foråret 2024.

LTC er jo sat i verden for at udruste KFS’ere til at kende Jesus og gøre Jesus kendt, så vi syntes, det skulle prøves af. Der blev lavet god og målrettet PR for det, men rekrutteringstiden og -grundlaget var meget spinkel, og dette forsøg kom vi ikke i mål med. Til gengæld fortsætter den store proces, som handler om fremtidens LTC, og her bliver der arbejdet og udviklet på livet løs, og til januar er vi klar til at løfte sløret for LTCs fremtid.”

Efteråret 24 er den store milepæl

For LTC's forstander, Peter Leif Mostrup Hansen, er det også vigtigt at understrege, at selvom det havde været godt med et forårshold, så er den store milepæl efteråret 24:

”Det er fantastisk, når LTC er fuld af elever, og derfor ærgrer det os selvfølgelig også, at vi nu ender med et helt skoleår uden LTC’ere, men vi har hele tiden set frem mod efteråret 2024 som den store milepæl, og det gør vi fortsat.

Vi er et godt sted i processen, hvor vi får vendt, drejet og fornyet tingene i lærergruppen og har stor gavn af den hjælp, vi får fra vores kollegaer i KFS og eksterne eksperter. Derfor glæder vi på LTC os også meget til, at vi kan løfte sløret for fremtidens LTC-koncept til januar.”

På LTC's hjemmeside kan du følge med i lanceringen af det nye LTC-koncept, som vi til januar løfter sløret for. Den kan du finde på ltc.kfs.dk. Allerede nu er der dog noget, der står fast, fortæller Peter Leif, for også i fremtiden skal LTC være et sted, hvor elever i et trygt og familiært fællesskab gennem bibelundervisning, trosdialog på danske studiesteder og en sund vekslen mellem teori og praksis får lov til at kende Jesus - kende dig selv - og gøre Jesus kendt.

Der er som noget nyt netop åbnet for forhåndstilmelding til de kommende år på LTC, hvis du allerede nu gerne vil sikre dig en af de 16 pladser på LTC.