Teksten fra KFS' logo

KFS søger 3 volontører

Brænder du for at tale med gymnasieelever om Jesus? KFS søger fra 1. august 2024 til 31. maj 2025 tre volontører, der vil arbejde for, at studerende på gymnasiale uddannelser i Danmark bliver engageret i at gøre Jesus kendt på deres studiesteder. Stillingerne er på fuld tid.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver er at være leder, inspirator og samtalepartner for studerende på gymnasiale uddannelser. Dette sker i tæt samarbejde med områdets KFS-sekretær. Desuden vil du få tildelt landsdækkende opgaver fx i forbindelse med KFS' lejre.

KFS' profil

KFS er en studenterbevægelse, hvis mission er, at studerende må kende Jesus og gøre ham kendt. Derfor opmuntrer vi studerende på gymnasiale og videregående uddannelser til at leve som synlige kristne på deres studiested, læse i Bibelen sammen og bede for deres medstuderende.

KFS bygger på et luthersk bekendelses- og værdigrundlag med Jesus, nåden, Bibelen og troen som centrale fokuspunkter i forkyndelse og undervisning, og vi ønsker at oplære studerende til at følge Jesus og tjene ham dér, hvor han har sat dem – blandt deres medstuderende.

Din profil

Du mener, at studerende har brug for Jesus. Du har mod på at investere dine evner og nådegaver i en oplærende og evangeliserende tjeneste. Du har afsluttet en gymnasial uddannelse og gerne et bibelskoleophold. Du identificerer dig med KFS’ profil.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en tjeneste for og med gymnasieelever, som er kendetegnet ved masser af kompetent med- og modspil fra frivillige og kolleger. Til støtte for din personlige og åndelige modning, udvikling og udrustning tilbyder vi kollegialt fællesskab med KFS' cirka 20 ansatte og områdets KFS-sekretær som medvandrer.

Lønnen er pt. 10.200,00 kroner/måned + tillæg for hjemmekontor, telefon, pc og internet. Der må påregnes arbejde på aftener og i weekender.

Én stilling er med bopæl i København (der hører et værelse i KFS' gymlejlighed til stillingen) og arbejdsområde i Østdanmark.

Én stilling er med bopæl i Odense (her finder man selv egnet bolig) og primært arbejdsområde på Fyn/Trekanten.

Én stilling er med bopæl i Aalborg (her finder man selv egnet bolig) og primært arbejdsområde i Nord-/Midtjylland.

Ansøgningsfrist

2. februar 2024 i form af udfyldt ansøgningsskema. Samtaler finder sted den 6. februar 2024 på KFS-centret i Ødsted ved Vejle.

Yderligere oplysninger og ansøgningsskema

Yderligere oplysninger om stillingen og ansøgningsskema fås hos generalsekretær Jakob S. Højlund, tlf. 42 25 66 02, e-mail: jakob@kfs.dk