Rediger tilmelding

Billetautomaten

Arrangementer

Der er desværre ingen lejre at tilmelde sig lige nu.

Hold øje med kfs.dk for, at holde dig opdateret om KFS' arrangementer.

Betingelserne for brugen af KFS' betalingsautomat kan læses her

Betingelser

Jeg har ikke nogen e-mail adresse - hvad gør jeg så?
Hvis du gerne vil tilmeldes, så kræves der at du har en e-mail adresse. Dette skyldes primært, at vi gerne vil informere billigt og effektivt. Hvis du ikke har en e-mail adresse, så kan du oprette en hos følgende udbydere:
  » Microsoft Hotmail
  » Googles Gmail

Ændring af tilvalg:
Kristeligt Forbund for Studerende forbeholder sig retten til, at ændre de tilvalg du har foretaget. Dog vil du ikke blive opkrævet for noget, som du selvfølgelig ikke modtager. Vi kan desværre ikke underrette om alle ændringer.

Kontaktoversigt:
  » Ved emner vedrørende tilmelding samt korrektion af tilmelding, betaling og evt. problemer med systemet skal der rettes henvendelse til: kfs@kfs.dk

Afmelding:
Hvis du efter tilmelding ikke ønsker at deltage i lejren/arrangementet, bedes du rette henvendelse til KFS' landskontor. I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

Aflysning:
Skulle en lejr/et arrangement du har tilmeldt dig blive aflyst, bortfalder din tilmelding automatisk. Du vil herefter blive orienteret via e-mail. Skulle du have betalt for lejren/arrangementet, refunderer KFS naturligvis beløbet.

Det er kun hvis lejren/arrangementet ikke på nogen måde gennemføres, at det kan blive betragtet som aflyst.

Produktbeskrivelse:
Produkterne du kan købe på denne portal er billetter til KFS' lejre og arrangementer. Du får altså ikke noget leveret, også selvom du betaler online. Du køber dig mulighed for at kunne deltage i en lejr/et arrangement som Kristeligt Forbund for Studerende afholder. Evt. opkræver vi sammen med betalingen for tilmeldingen anden betaling, men disse er frivillige tilvalg du selv foretager.

KFS' lejre er åbne for alle, og alle er mere end velkommen til tilmelde sig og deltage. Ønsker du at snakke med KFS inden du tilmelder dig, så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 35 43 82 82.

Betaling med betalingskort:

Følgende betalingskort kan anvendes: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, UnionPay og American Express.

Ved betaling med betalingskort trækkes beløbet fra din konto, når dette modtages.

Hvis du ønsker en kvittering for din betaling af en lejr eller et arrangement, kan dette først ske når lejren/arrangementet afvikles. Du skal henvende dig ved kasserbordet, som så vil lave en kvittering til dig. Dog fremsendes der elektronisk en bekræftigelse på betalingen er modtaget.

Betalingen sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne tastes ind i et vindue, og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. Sikkerheden er markeret ved en lille hængeløs nederst i browseren. KFS har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

Læs mere om betalingssikkerhed med Dankort på betaling.dk.

Betaling med giro eller bankoverførsel:
Ved betaling med giro eller bankoverførsel, registrere KFS modtagelsen af dette, når de er overført til KFS' konti.

Hvis du ønsker en kvittering for din betaling af en lejr eller et arrangement, kan dette først ske når lejren/arrangementet afvikles. Du skal henvende dig ved kasserbordet, som så vil lave en kvittering til dig. Ved giro/bankoverførsel fremsendes der ikke bekræftigelse på betalingen er modtaget.

Håndtering af personlige oplysninger:
Når du tilmelder dig en lejr, beder vi om række oplysninger. Dette skyldes primært, at vi skal kunne indentificere dig samt kontakte dig. Således registrere vi alle oplysninger, som du selv indtaster. Dog med undtagelse af oplysninger omkring dit betalingskort, da kun PBS vil kende disse.

Alle oplysninger opbevares fortroligt og dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjemand, med mindre du selv har givet tilladelse til det - eller hvis informationerne skal udleveres til en myndighed med dommerkendelse.

Hvis du ønsker at klage over KFS' behandling af dine data, kan det gøres enten direkte til KFS - eller til Datatilsynet:
Datatilsynet
Christians Brygge 28
1559 København V

Om KFS / kontaktoplysninger:
  » Dagligt forretningsnavn: Kristeligt Forbund for Studerende / KFS
  » Adresse: Ribevej 71, Ødsted, 7100 Vejle
  » SE-nr.: 51027116
  » Branche: Kirkelig indsamlingsorganisation
  » Brancheforening: ISOBRO
  » Kontaktperson: Lars Bjerregaard Pedersen
  » Telefon: 35 43 82 82
  » Telefax: 35 43 48 04
  » E-mail: kfs@kfs.dk
  » Etableringsår: 1956

Copyright og ophavsret:
Alle bidragydere til dette site kan frit bruge deres eget materiale andetsteds uden forudgående tilladelse fra Kristeligt Forbund for Studerende. Det er ikke tilladt at bruge billeder, html-kode samt hele eller dele af tekster fra denne hjemmeside til andre publiceringer, uden Kristeligt Forbund for Studerende's forudgående skriftlige tilladelse.

Help with filling in the sign up form for English speaking - please call us on 3543 8282