Teksten fra KFS' logo

Læs i Bibelen med KFS!

Gud er virkelig til stede i sit ord! Det er levende og virksomt – også i dag!

Derfor er det også så godt, når vi bruger tid på at læse i Bibelen. Men indimellem kan det også være en fortvivlende og forvirrende affære. For hvor er det lige, man begynder?

Vi har samlet nogle ressourcer til dig her, der kan hjælpe dig med at komme i gang. Lige nu kan du finde en læseplan til adventstiden og '100 dage med Bibelen'.

100 dage med Bibelen

Hvad er forskellene egentlig på de fire evangelier? Hvorfor har Paulus skrevet mange forskellige breve? Og hvordan skal vi egentlig forstå dem i dag?

Den frustration oplever rigtig mange af os, når vi åbner Bibelen. Og derfor har vi lavet konceptet '100 dage med Bibelen', som du kan bruge som en 'rejseguide' i din bibellæsning.

Konceptet består af to ting:

En læseliste, der fører dig godt igennem hele Det Nye Testamente på 100 dage.

Og en podcast, hvor der til hver dag er et afsnit med en kort introduktion og refleksion over dagens kapitler.

Læselisten kan du finde nedenfor lige klar til at downloade og printe ud. Og podcasten finder du ved at søge efter '100 dage med Bibelen' der, hvor du normalt lytter til podcast.

Og så er du ellers klar til at komme i gang!

Har du lyst, kan du jo overveje at invitere nogen til at læse sammen med dig (din ven, klassekammerat, medstuderende, søster eller kat). Så er i to (eller flere) til at holde hinanden op på læsningen og dele tanker og refleksioner undervejs.

God læse- og lyttelyst!

Læseplan til adventstiden

Adventstiden er en tid i forventning. En tid, hvor vi forbereder os til Jesu komme og ser frem mod det radikale nybrud, der skete den første julenat, da Gud selv blev menneske.

Vi har strikket en læseplan sammen til dig, som du kan bruge i denne 'forberedelsestid'. Den guider dig igennem temaerne 'Vores konge kommer', 'at blive klar langsomt' og 'at bane vej for Jesus'.

Download læseplanen her: