STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Til Tro tilmelding

Her har du mulighed for at tilmelde dig Til Tro.
Trykt blad med posten koster 150 kroner om året, men er gratis for medlemmer og for givere af mere end 500 kroner sidste år.
Elektronisk Til Tro er gratis for alle.

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Uncover - undersøg det selv

1. JUNI 2017

Her kan du læse om, hvad Uncover er, og hvordan du får fingrene i eksemplarer til dig og dine medstuderende.

KFS har oversat to hæfter i Uncover-serien til dansk. Det er et oprindeligt et engelsksproget materiale til at studere Bibelen med sine medstuderende. Uncover er udviklet til UCCF: Christian Unions, som er den britiske udgave af KFS.

Det er et studiemateriale, hvor kristne studerende kan undersøge, hvem Jesus var, sammen med sine medstuderende. Det er altså et studiemateriale, som er udviklet til at dykke ned i teksten og finde ud af hvem Jesus virkelig var – også for folk, der ikke nødvendigvis er vant til at læse i Bibelen.

Den første, vi oversatte (den brune og gule), tog fat i seks beretninger fra Lukasevangeliet, og den seneste (blå og gule) indeholder hele Johannesevangeliet sammen med studier til udvalgte tekster.

Bestil materialet
Studiet over Lukasevangeliet koster 30 kroner per eksemplar, og 100 kroner for 4 styk.

Studiet over Johannesevangeliet er gratis - du betaler dog selv porto. Vi beder dog frimodigt om en frivillig gave til at dække de cirka 30 kroner hvert eksemplar koster KFS.

Giv en gave her (husk at skrive Uncover i kommentarfeltet)

Du kan bestille ved at skrive til kfs@kfs.dk, hvor mange du gerne vil have, samt dit navn og adresse.

KFS opretter ny volontørstilling

17. MAJ 2017

Fondsmidler gør det muligt for KFS at ansætte Uncover-volontører de næste 3 år. Læs mere om stillingen og den nye mand på posten her.