STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Til Tro tilmelding

Her har du mulighed for at tilmelde dig Til Tro.
Trykt blad med posten koster 150 kroner om året, men er gratis for medlemmer og for givere af mere end 500 kroner sidste år.
Elektronisk Til Tro er gratis for alle.

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Økonomi

Giv til KFS' arbejde

I menuen til venstre side kan du læse om, hvilke muligheder du har for at støtte KFS.

Klik på Støt NU, og kom videre til en sikker side, hvor du kan oprette eller ændre en fastgiverordning, give et engangsbeløb eller tilmelde dig betalingsservice.

Det er også her, du finder forskellige typer gavebrevskontrakter, hvis du vil støtte KFS over en tiårig periode eller længere.

Skriver du dit CPR-nummer, vil vi automatisk opgive din gave til SKAT.

KFS lever af Guds nåde. Og Gud har i sin nåde indtil nu velsignet KFS med mange gavmilde økonomiske støtter. Det har gjort det muligt blandt andet at ansætte mennesker, afholde lejre og drive et ledertræningscenter, som har hjulpet studerende til frimodighed i Kristus. Så kærligheden til ham vokser, og så studerende, som endnu ikke kender ham som konge og frelser, kan få lov at møde vidnesbyrdet om, at Gud blev menneske.

KFS er ikke afhængige af penge, men der er mange ting, som vi gør nu, som vi ikke ville kunne gøre uden penge. Derfor håber vi, at du vil være en del af den flok, som giver stort eller småt til KFS' arbejde, så vi kan fortsætte med at forkynde evangeliet om Jesus på alle landets studiesteder.

Læs mere i sidemenuen

Støt NU:

  • ved at klikke her.
  • ved at overføre til konto: 9402-0004054954 
  • via MobilePay: 1956