STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Til Tro tilmelding

Her har du mulighed for at tilmelde dig Til Tro.
Trykt blad med posten koster 150 kroner om året, men er gratis for medlemmer og for givere af mere end 500 kroner sidste år.
Elektronisk Til Tro er gratis for alle.

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Det måler vi på

Mere og mere KFS

I den periode, der løber fra sommeren 2014 til sommeren 2017, er KFS’ mål, at vi hvert år ser en vækst på udvalgte områder.

Det overordnede mål er, som det altid har været, at kende Jesus og at gøre ham kendt. Men i i de tre skoleår fra 2014-17 vil vi i KFS særligt fokusere på arbejdet for, at Bibelen sætter studerende i gang med at engagere sig i sit studiested.

Det kan umiddelbart være svært at måle på. Vi har valgt, at vi vil stræbe efter et højere og højere antal hvert af de tre år inden for følgende parametre:

  • KFS-grupper, kontaktpersoner og studiesteds-KFS’ere.
  • Åbne bibelstudiegrupper
  • Apologetiske events
  • Tværkulturelle events og fællesskaber

KFS-grupper er de grupper, der mødes på skoler i hele landet for at bede, læse i Bibelen, snakke og dele troen med hinanden og andre. Vi har kontaktpersoner i hver af disse grupper, og så har vi derudover kontaktpersoner, som ikke har nogen gruppe på deres skole. Aktive studiesteds-KFS’ere er alle de studerende, der er med i KFS.

Åbne bibelstudiegrupper er fællesskaber, hvor kristne studerende mødes med sine medstuderende for at læse i Bibelen sammen. Det kan fx foregå ved sammen at gennemgå Uncover-materialet, som KFS har oversat og udgivet.

Apologetiske events er planlagte offentlige begivenheder, hvor kristne og ikkekristne mødes for at komme i dialog om den kristne tro. Dialogen tager ofte afsæt i en eller flere indvendinger mod den kristne tro. Eksempel på dette er Grill-en-kristen, hvor en erfaren kristen svarer på tilhørernes spørgsmål, eller en lunchbar, hvor studerende bliver tilbudt en sandwich og et oplæg i deres frokostpause.

Tværkulturelle events er begivenheder, hvor kristne mødes med studerende med en anden kultur, religion og/eller verdenssyn. På samme måde er tværkulturelle fællesskaber grupper, der mødes flere gange på tværs af kultur, religion og verdenssyn.

Målet for skoleåret 2016-2017 er: 

      100    KFS studiestedsgrupper

      140    KFS kontaktpersoner

    1250    Aktive studiesteds-KFS’ere

        15    Åbne bibelstudiefællesskaber

      275    Apologetiske events

        25    Tværkulturelle events

          7   Tværkulturelle fællesskaber

Vil du være med?

Det er klart, at der er brug for engagement fra de mange studerende til dette. Og det glæder vi os over, at der allerede er.

Hvis du også vil være med, kan du se vores eventkogebog, hvor vi giver opskrifter på, hvordan du og din gruppe kan lave KFS på din skole.

Find eventkogebogen her