STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Til Tro tilmelding

Her har du mulighed for at tilmelde dig Til Tro.
Trykt blad med posten koster 150 kroner om året, men er gratis for medlemmer og for givere af mere end 500 kroner sidste år.
Elektronisk Til Tro er gratis for alle.

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Tegn gavebrev på computeren

25. AUGUST 2016

Du kan nu både udfylde og underskrive et gavebrev til KFS online, og du slipper uden om printeren og portoen.

Det har aldrig været nemmere at tegne gavebrev til KFS. KFS kan nu sende gavebrevskontrakter elektronisk til underskrift med NemID.

Er du en af dem, der flere gange har tænkt på at tegne et gavebrev til KFS, men ikke har fået taget det sidste skridt, så er det nu nemmere end nogensinde før.

I maj måned gennemførte KFS en rundringning til flere personer i baglandet, som vi opfordrede til at tegne gavebrev. Rigtig mange tog imod opfordringen, og endnu flere lovede at overveje det.

Udfyld kontrakten med navn og beløb eller procentsats. Du skal ikke printe ud og skrive under, men blot sende den udfyldte kontrakt med mail til maria@kfs.dk. Herefter underskrives kontrakten af medarbejdere i KFS og sendes til sidst til underskrift hos dig. Du får en mail med et link til e-signatur. Login med dit NemID, og underskriv elektronisk. Det er meget nemt, og du sparer portoen.

Hvis KFS ikke kender dit CPR-nummer, kan du ringe til sekretariatet på 35 43 82 82 og give os det.

Find kontrakterne her.

Vedhæftede filer

Snakke, undren og et godt grin

26. MAJ 2016

Hannah Bjerg begyndte at læse i Bibelen med en medstuderende efter et LTC-besøg. Læs om, hvordan hun har oplevet deres rejse indtil videre.