STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Til Tro tilmelding

Her har du mulighed for at tilmelde dig Til Tro.
Trykt blad med posten koster 150 kroner om året, men er gratis for medlemmer og for givere af mere end 500 kroner sidste år.
Elektronisk Til Tro er gratis for alle.

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Påskelejr 2017 er online

6. FEBRUAR 2017

Vinteren har stadig godt fat i Danmark, men nu kan du opleve et stærkt sus af forår. Hjemmesiden for Påskelejr 2017 er nemlig kommet online.

Dermed kan du allerede nu gøre dig klog på lejrens tema. Du kan læse programmet og få en introduktion til de hovedtalere, der besøger lejren. Der er også videopræsentationer til de forskellige spor, som udbydes i løbet af dagene.

Påskelejr 2017 er ét af KFS-årets absolutte højdepunkter. Og vanen tro ligger lejren i ugen op til påskedagene. Det er i år fra d. 8.–12. april. Igen i år bliver rammerne Skanderborg Uddannelsescenter.

Temaet for årets lejr er "Ståstedet - Standing in Awe of Him". På hjemmesiden uddyber komitéen ordvalget for dette tema:

"Ligesom Luther fandt et ståsted og tog et standpunkt, så henviser vi med temaet til at stå ved korset og stå fast i Kristus. Undertitlen “Standing in Awe of Him“ er for at få peget tydeligt på Kristus som det centrum, vi refererer til, og for at signalere international konference."

Og Påskelejr 2017 vil netop få et markant internationalt præg igennem hovedtalere som Lindsay Brown, Jonathan Lamb og Sarah Breuel.

Du kan læse mere om disse, samt finde alle andre praktiske informationer, inklusiv tilmelding, på hjemmesiden: 

www.paaskelejr.dk

Hold også med Påskelejrs egen Facebook-side:

Facebook.com/paaskelejr