STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Til Tro tilmelding

Her har du mulighed for at tilmelde dig Til Tro.
Trykt blad med posten koster 150 kroner om året, men er gratis for medlemmer og for givere af mere end 500 kroner sidste år.
Elektronisk Til Tro er gratis for alle.

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Ny mand i KFS-centret

2. FEBRUAR 2017

Simon er ny kommunikationsmedarbejder i KFS. Men hvad skal han egentligt lave?

Den 1. februar var første arbejdsdag for KFS’ nye kommunikationsmedarbejder Simon Kammersgaard Lindbjerg.

Som kommunikationsmedarbejder i KFS er det Simon, der skal være tovholder for KFS’ hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve. Stillingen indeholder også en central position i redaktionen for Til Tro. Så der er nok at se til på det lille kontor i Ødsted.

”Der ligger allerede spændende opgaver på mit skrivebord. Et nyt lækkert Til Tro magasin skal snart i trykken, og der er en redaktion af frivillige, jeg glæder mig til at møde. Og så kalder arbejdet online, hvor jeg skal skrive nyheder og informere om KFS' arbejde til oplysning og inspiration for de studerende og vores medlemmer."

Simon, der overtager stillingen fra Jens Jørgen Jensen, er fortrøstningsfuld omkring indkøringsperioden i sit nye job.

"I alt det nye går det op i en højere enhed for mig, at mine arbejdsopgaver understøtter målet at gøre Jesus kendt på studiestederne og at arbejde for dem, som samles her."

Der lyder også en invitation til alle brugere af KFS, om at føle ejerskab omkring kfs.dk og være medskabere på KFS' tilbud. 

"KFS er på mange måder et fællesskab, ikke blot af kristne på de enkelte studiesteder, men af KFS'ere over hele landet. Så hvis nogen har inspirerende historier, gode idéer eller omvendt måske savner inspiration eller materialer, hører jeg gerne fra jer."

Simon er dermed nu en del af det fem mand stærke KFS-sekretariat i Ødsted. Han kan fanges på simon@kfs.dk fra og med i dag.

Jens takker af

31. JANUAR 2017

Den 31. januar blev sidste arbejdsdag for kommunikationsmedarbejder i KFS Jens Jørgen Jensen.

Den nye medarbejder er...

17. JANUAR 2017

Fra 1. februar indtager Simon Kammersgaard Lindbjerg kommunikationsmedarbejderens kontor.