STØT KFS BLIV MEDLEM
X

Til Tro tilmelding

Her har du mulighed for at tilmelde dig Til Tro.
Trykt blad med posten koster 150 kroner om året, men er gratis for medlemmer og for givere af mere end 500 kroner sidste år.
Elektronisk Til Tro er gratis for alle.

* Skal udfyldes
X

Kontakt

Udfyld nedestående kontaktformular

* Skal udfyldes

X
luk med esc eller

Intens STiK-lejr

7. JULI 2015

Sommerens STiK-lejr har igen sat gode tanker og samtaler i gang hos gymnasiale studerende. Læs her, hvad to af deltagerne siger om lejren.

Rebekka Riis, HTX Sukkertoppen, København

Hvordan har det været at være på STiK?

”Det er virkelig, virkelig fedt. Der er helt vildt meget åndeligt fællesskab, og der er også helt vildt godt fællesskab ellers. Og Gud har været nærværende her, synes jeg. Vi har virkelig sat Gud i centrum. Vi havde en vidneaften, hvor der kom nogle vidnesbyrd, der i hvert fald sagde mig rigtig meget. Jeg har haft nogle samtaler med lederne, hvor det virkelig har sagt mig noget. Og talerne… Det har bare ramt rigtig godt ind.”

Andreas Nørgård Pedersen, Aarhus Katedralskole

Hvad tager du med herfra?

”Det har virkelig været en stor oplevelse for mig at komme på STiK. Jeg kan mærke, at jeg har rykket mig et godt stykke. Det, at det hele er så intensivt med undervisning, det gør på en måde, at de refleksioner, man har været igennem det sidste halve år, de kommer lige frem, og så får man lige de spørgsmål op at vende igen. Det har bare været fedt. Virkelig! Ja, det har bare givet mig meget.”

Dybere samtaler på STiK

31. JULI 2013

Årets STiK-lejr var præget af gedigen undervisning og godt fællesskab. Den lille lejr gav plads til at nå dybere ned i samtalerne med de andre deltagere.